Barion Pixel

Ikrek horoszkópos ásvány karkötő

9 .900 Ft

Az Ikrek horoszkóp karkötője egy lenyűgözően elegáns és erőteljes ékszer. A karkötő középpontjában található kiváló minőségű 10 mm-es Apatit ásványok ragyogóan szép színben pompáznak, amelyek erősítik az Ikrek jegy jellegzetes tulajdonságait. A középső helyen egy henger alakú Ónix ásvány található, amelyen a horoszkópos jel, az Ikrek jegyének szimbóluma büszkén ragyog.

Az Apatit ásványok hűvös és nyugtató energiával rendelkeznek, segítve az Ikreket a gondolatok tisztaságában és az önkifejezésben. A Tigrisszem ásványok ereje és védelmező tulajdonságai felerősítik az Ikrek éberségét és kitartását, miközben segítenek megtalálni az egyensúlyt és a belső harmóniát. Az Ónix ásvány központi elhelyezése pedig erőteljes jelenlétet és stabilitást hoz az Ikrek életébe, miközben a horoszkópos jel jelképe a személyes erejüket és jellemzőiket hangsúlyozza.

Ez a karkötő tehát nemcsak egy szép ékszer, hanem egy olyan eszköz is, amely az Ikrek számára segít kifejezni saját egyedi személyiségüket és erényeiket. Minden nap viselve ez a karkötő inspiráló és emlékeztető erejű lesz, amely segíti az Ikreket abban, hogy kihozzák magukból a legtöbbet és sikeresen navigáljanak az élet kihívásaiban.

Csak 3 maradt készleten

Ikrek horoszkópos ásvány karkötő

9 .900 Ft

Cikkszám: ikrek-premium Kategóriák: ,