Barion Pixel

Páros ásvány karkötő

A páros karkötők (pl.: barátnős, vagy anya-lánya ékszerek) fontos kiegészítők a hölgyek ékszerdobozában. A megfelelő karkötő felhelyezése kiemelheti az öltözéket. Legyen szó díszes, kövekkel kirakott karkötőről egy különleges bulira, vagy egyszerű és imádnivalóról a hétköznapi kirándulásokhoz, ez a kiegészítő segít kitűnni a tömegből.

A sokszínű páros karkötők

A nálunk vásárolt páros karkötők egyediek, ilyenek az anya-fia (szürke színben), az anya-lánya (piros és rózsaszínben válogatott ásványokkal), illetve a legjobb barátnő sokszínű ékszerek.

Amikor karkötőt választ, vegye figyelembe a stílust, és figyeljen a minőségére. Választhat olyat, ami bőrbarát anyagokból készült és megfelelő méretű, illetve egy sokoldalú páros karkötőt, amely bármilyen típusú alkalomra használható, és minden ruhát jól kiegészít.

5 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Matt Ónix, Paradicsom jáde Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

5 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Lávakő, Howlit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

5 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 8 mm.
Ásványok fajtái:Festett lávakő,Tűzachát
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.
A díszítését strasszos rondellel tettük különlegessé.

Az ár 2 darabra vonatkozik!

6 .090 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Karneol,Hematit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

6 .190 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Tűzachát, Howlit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

6 .190 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Ónix,Howlit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

6 .190 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 - 8 mm. Ásványok fajtái:Türkiz rekonstruált, Howlit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos, hullám rondellel tettük különlegessé.

6 .190 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Ónix,Kagylóhéj,Ezüst Hematit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! Kérem megjegyzésben feltüntetni a kívánt betűt!

6 .190 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 8 mm.
Ásványok fajtái:Ónix,Paradicsom Jade
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.

Az ár 2 darabra vonatkozik!

6 .190 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:6- 8 mm. Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Lótusz Kagylóhéj Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A díszítését strasszos,hullám és egyenes rondellel tettük különlegessé.Az ár 2 darabra vonatkozik!

6 .290 Ft

Ónix: Fekete színű kalcedon, általában szürke, áttetsző erek hálózzák be az anyagát. Az ékszeripar a jobb minőség miatt feketére festett achátot használ, a szín tartós. Nagyon dekoratív ékszerek készülnek a fekete-fehér sávozású ónix-achátokból ( szárdónix) szemachát néven. Gyógyhatása: az ónix erős hatással van az agy tevékenységére, így például Alzheimer – kór, epilepszia, valamint apatikus állapotok ...

6 .290 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Ametiszt,Rózsakvarc Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!