Barion Pixel
7 .990 Ft

A 8 mm-es A+ minőségű Amazonit ásvány karkötő egy lenyűgöző és különleges ékszer, amely eleganciát és pozitív energiát visz a mindennapjaidba. Az Amazonit ásványok kiváló minőségűek és tökéletesen megmunkáltak, hogy a legjobb megjelenést nyújtsák.Az Amazonit ásványok zöldes-kék színe és finom mintázatai varázslatos látványt nyújtanak. Az 8 mm-es ásványgolyók mérete kényelmes és stílusos viseletet biztosítanak. Az A+ minőségű Amazonit ásványok kiváló tisztasággal és szépséggel rendelkeznek, így ez a karkötő igazi prémium minőséget képvisel.Ez a karkötő nemcsak a szépségét tükrözi, hanem az Amazonit ásványok kivételes tulajdonságait is hordozza. Az Amazonit ásvány kiegyensúlyozó hatással rendelkezik, segít enyhíteni a stresszt és a feszültséget, valamint támogatja a harmóniát és az érzelmi egyensúlyt. Viselése segíthet megerősíteni a kommunikációt és a belső megértést.Az 8 mm-es A+ minőségű Amazonit ásvány karkötő tehát nem csak egy lenyűgöző ékszer, hanem a viselője számára pozitív energiát és stílusos megjelenést is hordoz. Ez a karkötő ideális választás azoknak, akik prémium minőségű és hatékony ásvány ékszert keresnek, hogy az életükben még több harmóniát és egyensúlyt teremtsenek.

Elfogyott
8 .990 Ft

Az 8 mm-es Prémium Minőségű Apatit ásvány karkötő egy lenyűgöző és magas minőségű ékszer. Az Apatit ásvány egyedülálló tulajdonságai és lenyűgöző kék árnyalata jellemzi ezt a karkötőt.Ez a prémium minőségű karkötő kiemelkedően készült, és a figyelem minden részletére kiterjed. Az 8 mm-es ásványgolyók tökéletes méretet biztosítanak, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek a karkötőnek. A kiváló minőségű Apatit ásványok szépsége és fénye ékesíti ezt az ékszert.Az Apatit ásvány karkötő kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartammal és tartóssággal rendelkezzen. A prémium minőségű ásványok garantálják az ásványok teljes kisugárzását és hatását.Ez a karkötő hordása nemcsak stílusos, hanem az Apatit ásvány különleges tulajdonságainak is kiemelt figyelmet fordít. Az Apatit ásvány híres arról, hogy elősegíti az önkifejezést, a kommunikációt és a belső harmóniát. Viselése segíthet a stressz csökkentésében, a magabiztosság növelésében és az inspiráció megtalálásában.Az 8 mm-es Prémium Minőségű Apatit ásvány karkötő tehát ideális választás azoknak, akik prémium minőségű és lenyűgöző karkötőt keresnek. Ez az ékszer nemcsak szépséget sugároz, hanem az Apatit ásvány pozitív tulajdonságait is hordozza magában, amelyek segíthetnek az egyén fejlődésében és belső egyensúlyának megteremtésében.

Elfogyott
9 .500 Ft

A 6 mm-es fazettált Kalcedon ásvány karkötő egy elegáns és bájos ékszer. A Kalcedon ásvány természetes szépsége és a fazettált csiszolás ragyogása egyesül ebben a karkötőben. Viselése nemcsak stílusos, hanem nyugtató hatású is. A kényelmes méret és a lenyűgöző fazettált felület teszi ezt a karkötőt tökéletes választássá mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. Fedezze fel a Kalcedon ásványok varázsát ezzel a bámulatos karkötővel, és hozza magával a nyugalmat és a harmóniát mindenhová!

9 .900 Ft

A 8 mm-es A+ minőségű Iolit ásvány karkötő egy elegáns és varázslatos ékszer. Az Iolit ásvány természetes szépsége és áttetsző jellege igazán lenyűgöző. Ez a karkötő ideális választás mindennapi viseletre, hogy magán viselhesse az Iolit ásvány nyugtató és átalakító erejét. Fedezze fel az Iolit kő energiáját ezzel a bámulatos karkötővel és élvezze a harmóniát minden nap!

9 .900 Ft

A Rák horoszkóp karkötője egy különleges és jelentéssel teli ékszer. Ez a karkötő magában hordozza a Rák jegyének egyedi tulajdonságait és jellemzőit. A karkötő elemei között megtalálhatók kiváló minőségű, 10 mm-es Apatit ásványok, melyek szépségüket és varázsukat kölcsönzik az ékszernek. A középső részen egy 10 mm-es Gránát ásvány található, amely ragyogással és kontraszttal díszíti a karkötőt. Ezenkívül középen elhelyezkedik egy henger alakú Ónix ásvány, amelyen a Rák horoszkópos jele látható. Ez a jelkép tovább erősíti a karkötő személyre szabott és jelentőségteljes jellegét. A Rák horoszkóp karkötője tehát egyedi és stílusos ékszer, amely a Rák jegyének jellemzőit és értékeit hordozza magában.

9 .900 Ft

Az Ikrek horoszkóp karkötője egy lenyűgözően elegáns és erőteljes ékszer. A karkötő középpontjában található kiváló minőségű 10 mm-es Apatit ásványok ragyogóan szép színben pompáznak, amelyek erősítik az Ikrek jegy jellegzetes tulajdonságait. A középső helyen egy henger alakú Ónix ásvány található, amelyen a horoszkópos jel, az Ikrek jegyének szimbóluma büszkén ragyog.Az Apatit ásványok hűvös és nyugtató energiával rendelkeznek, segítve az Ikreket a gondolatok tisztaságában és az önkifejezésben. A Tigrisszem ásványok ereje és védelmező tulajdonságai felerősítik az Ikrek éberségét és kitartását, miközben segítenek megtalálni az egyensúlyt és a belső harmóniát. Az Ónix ásvány központi elhelyezése pedig erőteljes jelenlétet és stabilitást hoz az Ikrek életébe, miközben a horoszkópos jel jelképe a személyes erejüket és jellemzőiket hangsúlyozza.Ez a karkötő tehát nemcsak egy szép ékszer, hanem egy olyan eszköz is, amely az Ikrek számára segít kifejezni saját egyedi személyiségüket és erényeiket. Minden nap viselve ez a karkötő inspiráló és emlékeztető erejű lesz, amely segíti az Ikreket abban, hogy kihozzák magukból a legtöbbet és sikeresen navigáljanak az élet kihívásaiban.

9 .900 Ft

A Bak horoszkóp karkötője lenyűgöző és erőteljes. Ez a karkötő 10 mm-es kiváló minőségű Apatit ásványokból áll, amelyek a tudás és a bölcsesség energiáját hordozzák. A központban helyezkedő Karneol ásvány egy különleges díszítőelem, amely tűzzel és szenvedéllyel tölti meg a karkötőt. Középen pedig egy Ónixból készült henger alakú ásvány található, melyen a Bak horoszkópos jele látható.A karkötőnek ez a kombinációja erős energetikai rezgéseket hoz létre. Az Apatit ásványok támogatják a Bak jegyének tulajdonított képességeket, például az elkötelezettséget, a kitartást és a céltudatosságot. A Karneol ásvány tüzes energiája szenvedélyt és lendületet ad a Baknak, hogy felébredjen és elérje céljait. Az Ónix ásvány pedig a horoszkópos jel szimbólumával egyesülve erősíti a Bak önbizalmát és kitartását.Ez a karkötő tehát nemcsak szépséget és eleganciát sugároz, hanem erőt és pozitív energiát is nyújt a Bak számára. Viselve ezt a karkötőt, a Bak emlékeztetve lesz a belső erőre és céltudatosságra, amelyek segítségével átlépheti az akadályokat és elérheti a sikert. Ez az ékszer az önkiteljesítés és a személyes fejlődés útján segíti a Bakot, miközben emlékezteti őket arra, hogy bátran higgyenek saját képességeikben és legyenek büszkék az identitásukra.

9 .900 Ft

A Nyilas horoszkóp karkötője egy különleges összeállítás, melynek középpontjában egy henger alakú Ónix ásvány található, melyen a Nyilas horoszkópos jele látható. A henger mindkét oldalát 10 mm-es kiváló minőségű Apatit ásványok veszik körül. A középső Apatit kövek között, 2 szem távolságra helyezkedik el egy 10 mm-es Szodalit ásvány, amely további harmóniát és egyedi jelentést ad a karkötőnek.Ez a karkötő nemcsak a Nyilas személyiségét tükrözi, hanem erőteljes energiákkal is rendelkezik. Az Apatit kövek segítenek a kommunikációban és az önkifejezésben, míg a Szodalit az intuíció és az önismeret erősítésében nyújt támogatást. Az Ónix pedig stabilizáló hatása révén segít a Nyilasnak megtartani a fókuszt és a belső egyensúlyt.

9 .900 Ft

A Halak horoszkóp karkötő egy egyedi és jelentéssel teli ékszer, mely azoknak szól, akik a Halak jegyében születtek. Ez a karkötő különleges energiával és jelentőséggel rendelkezik a Halak jegyének tulajdonítható tulajdonságok és jellemzők tükrében. A karkötő 10 mm-es kiváló minőségű Apatit ásványokból áll, melyek erősítik az intuíciót és támogatják a lelki harmóniát. A középpontban található 10 mm-es Ametiszt ásvány további spirituális mélységet és belső békét hoz a karkötőbe. Az Ónix ásványból készült henger alakú középrész pedig a Halak horoszkópos jelét hordozza, szimbolizálva a jegy egyediségét és jelentőségét. Ez az egyedi karkötő segít a Halak jegyű embereknek közelebb kerülni belső bölcsességükhöz és megerősíti intuitív erejüket. A Halak horoszkóp karkötő egy kifejező és jelentéssel teli ékszer, mely segít a viselőjének kapcsolatot teremteni a Halak jegy jellemzőivel és energiáival.

12 .500 Ft

Fedezd fel az A++ minőségű Akvamarin ásvány karkötőt! Egyedi és kifinomult, az 8 mm-es gyönyörű kőgolyók különleges fényességgel ragyognak. Az Akvamarin tengeri kék színe és átlátszósága szimbolizálja a tiszta vizet és a frissességet. Viseld mindennapokban, és engedd, hogy az Akvamarin ásványok nyugtató energiája áthatja életedet, hozva magával a tengeri nyugalom és tisztaság érzését. Rendeld meg most, és élvezd az Akvamarin karkötő elegáns és megnyugtató jelenlétét!

12 .500 Ft

Fedezd fel ezt az egyedi 10-12 mm-es Kunzit ásvány karkötőt, amelyben az Amazonit különleges varázsa is megnyilvánul. A karkötő gyönyörűségét és energetikai egyensúlyát az 8 mm-es Amazonit és a két darab 6 mm-es Amazonit ásvány tovább fokozza.A Kunzit ásványok gyengéd rózsaszín vagy lila árnyalatai a szeretet és a harmónia energiáját hozzák el számodra. Az Amazonit, a karkötő másik két eleme, erősíti az önbizalmat, támogatja a kommunikációt és az érzelmi egyensúlyt.Viseld ezt a karkötőt mindennapokban, és engedd, hogy az ásványok ereje és szépsége áthatja életedet. A kiváló minőségű Kunzit és az Amazonit ásványok harmonikus kombinációja egyedi stílust és spirituális élményt kínál. Rendeld meg most, és hagyd, hogy ez a karkötő kísérjen az életed izgalmas utazásán, hozva magával a szeretet, harmónia és önbizalom áldásait!

Elfogyott
12 .500 Ft

A 4 mm-es Zafír ásvány karkötő egy elegáns és kifinomult ékszer, amely a kék ragyogással varázsolja el viselőjét. Ez a karkötő egyensúlyt és nyugalmat sugároz, miközben fokozza az önbizalmat és segít megőrizni a mentális fókuszt. Kényelmes viseletet nyújt egész nap, és tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. Fedezze fel a Zafír ásványok lenyűgöző erejét ezzel a stílusos karkötővel, és ragyogjon egyedi stílusával!