Barion Pixel
1 .800 Ft

A csakra golyós medál 6 mm-es golyókból van összefűzve fűzőgumira a csakraközpontok sorrendje szerint alulról fölfelé haladva. A sorrend tehát a viszonylag egyszerűen beszerezhető és még elfogadható áru láncban : hematit, karneol, tigrisszem, rózsakvarc, kalcedon, szodalit, ametiszt és hegyikristály.  Így megalkottunk egy kb. 2,5 cm-es medált, amiben minden csakrakő megtalálható és egy nemesacél láncra fűzve vásárolható, aminek hossza kapoccsal együtt 45 cm. 

2 .700 Ft

A nyakláncot műbőrre fűztük.
Hold mérete:35-40 mm.
Ásványok fajtái: Csakrának megfelelő 
Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes.
A teljes nyaklánc hossza az alkatrészekkel együtt 45 cm.

2 .900 Ft

A nyakláncot textilzsinórra fűztük.Medál mérete:40-45 mm. Ásványok fajtái: Csakrának megfelelő Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A teljes nyaklánc hossza az alkatrészekkel együtt 45 cm.

2 .900 Ft

A nyakláncot műbőrre fűztük. Egyensúly medál mérete:35-40 mm. Ásványok fajtái: Csakrának megfelelő Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A teljes nyaklánc hossza az alkatrészekkel együtt 45 cm.

Elfogyott
8 .490 Ft

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Ametiszt és Rózsakvarc alapon: Hegyikristály,Ametiszt,Szodalit,Aventurin,Tigrisszem,Karneol,Gránát Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A nyakláncot acélszálas sodronyra fűzve is.