Barion Pixel

Ásvány szettek

A szettek nagyszerűek, hiszen a megajándékozottnak több ásványból készült ékszert is adhatunk és mindemellett ezek a termékek egyediek is.

A sokszínű szettek

A szettek közül a Türkiz szív ásvány díszítését a strasszos, hullám rondellel lehet igazán különlegessé varázsolni. A kínálatban megtalálható még az Aranyhold ásványszett is: arany hematit és fényes ónix-ból készült. A hematitot vérkőnek is nevezik, ami onnan ered, hogy csiszolása közben a mosóvíz alvadtvér-piros színűvé válik. Az ásvány kizárólag csak csiszolva kapható, fémes fényű, fekete színű és nagy sűrűségű. Magas vastartalma miatt nagyon jó a gyógyhatása. Továbbá elősegíti a sebek gyors gyógyulását, az égési sérüléseknél is hatékony.

A fentiek mellett még webshopunkban számos különleges szettek közül válogathat kedvére.

10 .990 Ft

A nyakláncot és a karkötőt dupla soros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 8-10 mm.
Ásványok fajtái:Matt Howlit,Lávakő
Fém köztesek anyaga: allergénmentes.
A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

10 .990 Ft

A nyakláncot és a karkötőt dupla soros gumira fűztük.
Ásványok mérete:8-10 mm.
Ásványok fajtái: Kék kvarc,Matt Ónix
Fém köztesek anyaga: allergénmentes.
A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

11 .500 Ft

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8-10 mm. Ásványok fajtái:Tigrisszem,Hópehely Obszidián Fém köztesek anyaga: allergénmentes. A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

11 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8 mm. Ásványok fajtái:Rekonstruált Türkiz,Tejkvarc Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

12 .900 Ft

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük. Ásványok mérete:4 - 8 mm. Ásványok fajtái:Arany Hematit,Fényes Ónix Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

13 .990 Ft

A karkötőt  kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8 mm. Ásványok fajtái:Tigrisszem,Roppantott Hegyikristály Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

14 .990 Ft

Az ásványokat 6mm-es golyókból állítottunk össze,amit duplasoros gumira fűztük. A nyaklánc mérete kb 43 cm az antiallergén alkatrészekkel együtt. A karkötő mérete kb 18,5 cm, ettől néhány mm-t eltérhet a mérete.

15 .990 Ft

A nyakláncot duplasoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái: Fazettált Rózsakvarc,Roppantott Hegyikristály Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A nyakláncot lehet acélsodronyra fűzve is.

16 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8 mm. Ásványok fajtái:Hegyikristály,Fazettált Rózsakvarc Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A díszítését strasszos,hullámos és sima rondellel tettük különlegessé.

17 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 8 mm.
Ásványok fajtái: Citrin

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük.
Ásványok mérete:4 - 8 mm.
Ásványok fajtái: Citrin
A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

17 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.Ásványok mérete:8-10 mm.Karkötő: 8 mm.Nyaklánc:10 mm.Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Roppantott HegyikristályFémdíszítés anyaga: Allergénmentes.A díszítését strasszos rondellel tettük különlegessé.