Barion Pixel

Gömbölyített csiszolású

Szerelem ásvány karkötő

2 .690 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:6 mm. Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Roppantott Hegyikristály Fémdíszítés anyaga: allergénmentes. A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -6%
3 .390 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8-10 mm. Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Fazettált Ametiszt Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

3 .790 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8 mm. Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Lazurit,Hegyikristály tárcsa A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé. A karkötőbe díszítésként és hatása erősítéseként raktunk Fazettált Hegyikristály tárcsát,melynek mérete 5mm széles és 2mm vastag.

Akciós! -7%
5 .590 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Ónix,Kagylóhéj,Ezüst Hematit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! Kérem megjegyzésben feltüntetni a kívánt betűt!

5 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 8 mm.
Ásványok fajtái:Ónix,Paradicsom Jade
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.

Az ár 2 darabra vonatkozik!

5 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Ametiszt,Rózsakvarc Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

Akciós! -18%
6 .190 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Roppantott Hegyikristály,Tigrisszem Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! Kérem megjegyzésben feltüntetni a kívánt betűt!