Barion Pixel
Akciós! -20%
1 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Tejkvarc Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -15%
2 .290 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Paradicsom Jáde Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .290 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete:4-10 mm.
Ásványok fajtái:Arany Hematit,Ónix
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.
A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -25%
2 .390 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Hematit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.

Akciós! -22%

8 mm-es karkötő

Türkiz ásvány karkötő

2 .490 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Afrikai Türkiz,Rekonstruált Türkiz Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

Akciós! -38%
2 .490 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Arany Aura,Rose gold Hematit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

2 .490 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8-10 mm. Ásványok fajtái:Ezüst Hematit,Ónix Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .690 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8 mm. Ásványok fajtái:Rekonstruált Türkiz,Tejkvarc A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -7%
2 .790 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Fazettált Ónix A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -7%
2 .790 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8 mm. Ásványok fajtái:Citrin,Pettyes Jáde,Roppantott Hegyikristály Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.

2 .790 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete:8 mm.
Ásványok fajtái:Aventurin,Fényes Howlit
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.

2 .790 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete:8 mm.
Ásványok fajtái:Tigrisszem,Roppantott Hegyikristály
A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.