Barion Pixel

Rubellit és fazettált csiszolású Rubin ásvány karkötő

12 .900 Ft

A 8-9 mm-es Rubellit és 3 mm-es fazettált Rubin ásvány karkötő egy igazán különleges és exkluzív ékszer, amely magában hordozza a színek gazdagságát és a szenvedély erejét. A nagyobb méretű Rubellit ásványok vibráló rózsaszínje és a finom fazettált Rubin ásványok mélyvörös csillogása lenyűgöző látványt nyújtanak.

Az 8-9 mm-es Rubellit ásványok erőteljesen jelennek meg a karkötőn, és a szeretet és a belső harmónia energiáját hordozzák. A fazettált Rubin ásványok aprólékos kidolgozása pedig a karkötő minden egyes részletében látható. A kombináció a karkötőt egyedivé teszi és egy igazi művészi alkotássá varázsolja.

Ez a karkötő nemcsak a szépséget tükrözi, hanem a Rubellit és Rubin ásványok különleges tulajdonságait is hordozza. A Rubellit ásványok segíthetnek a szeretet elmélyítésében és az érzelmi egyensúly megtalálásában. A fazettált Rubin ásványok pedig erősíthetik a vitalitást és az életenergiát.

Az 8-9 mm-es Rubellit és 3 mm-es fazettált Rubin ásvány karkötő tehát nemcsak egy káprázatos ékszer, hanem egy olyan ékszer, amely az érzelmek mélységét és a szenvedély erejét tükrözi. Viselése segíthet a szeretet és a vitalitás megerősítésében, miközben ragyogó megjelenést kölcsönöz. Ez a karkötő ideális választás azoknak, akik szeretnének egyedülálló és jelentőségteljes ékszert viselni.

Csak 1 maradt készleten

Rubellit és fazettált csiszolású Rubin ásvány karkötő

12 .900 Ft

Cikkszám: rubellit-rubin-premiumkarkoto-01 Kategóriák: ,