Barion Pixel
2 .290 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete:4-10 mm.
Ásványok fajtái:Arany Hematit,Ónix
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.
A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .490 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Tejkvarc Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .490 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 6 mm.
Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Kagylóhéj
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.
A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .690 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Paradicsom Jáde Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .690 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8 mm. Ásványok fajtái:Rekonstruált Türkiz,Tejkvarc A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -15%
2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Roppantott Hegyikristály, Zebra jáspis Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos, hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái:Rosegold Hematit,Karneol Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái:Rózsakvarc, Kagylóhéj Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -6%
2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái:Roppantott Hegyikristály, Kagylóhéj Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos, hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Zebra Jáspis,Hematit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái: Tejkvarc, Ónix Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos, hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái: Ametiszt, Rózsakvarc Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos, hullám rondellel tettük különlegessé.