Barion Pixel
2 .490 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete: 6 mm.
Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Kagylóhéj
Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes.
A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái:Rosegold Hematit,Karneol Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái:Rózsakvarc, Kagylóhéj Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -6%
Original price was: 3 .190 Ft.Current price is: 2 .990 Ft.

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái:Roppantott Hegyikristály, Kagylóhéj Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos, hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái: Tejkvarc, Ónix Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos, hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 6 mm. Ásványok fajtái: Ametiszt, Rózsakvarc Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos, hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.Ásványok mérete:6 mm.Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Roppantott HegyikristályFémdíszítés anyaga: allergénmentes. A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

5 .800 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.Ásványok mérete:6 mm.A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.