Barion Pixel

Ásvány nyaklánc

A megfelelő nyaklánc (férfi vagy női) vagy medál stílusossá tesz bárkit, aki viseli. Megunhatatlan divatos ajándék, és ha valaki nyakláncot ad az illetőnek, akkor az klasszikus romantikus gesztus is, amikor először a nyakába teszi.

A sokoldalú nyakláncok

A nyakláncok (férfi és női kivitelben) medál stílusban is megvásárolhatók, amelyekben egyetlen gyémánt, drágakő, finom fém design vagy gyöngy található, általában láncra függesztve. A gyöngyszál szorosan felfűzött gyöngyök hosszúsága.

Nálunk választhat rózsakvarcból vagy ametisztből készült nyakláncokat, amelyek egységes mérete 6-8mm (teljes hossza 43 cm) és a kiválasztott termék textilzsinórra van felfűzve minden esetben és allergénmentesek, hiszen figyelünk az egészségre. Azonban a Goldfluss ásvány nyakláncot gumira fűzve is kérheti.

2 .700 Ft

A nyakláncot textilzsinórra fűztük. Angyalka ásványainak mérete 6 - 8 mm. Szív mérete:34 mm. Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Hematit Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A teljes nyaklánc hossza az alkatrészekkel együtt 43 cm.

2 .700 Ft

A nyakláncot textilzsinórra fűztük.
Angyalka ásványainak mérete 6 - 8 mm.
Szív mérete:34 mm.
Ásványok fajtái:Ametiszt,Hematit
Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes.
A teljes nyaklánc hossza az alkatrészekkel együtt 43 cm.

2 .700 Ft

A nyakláncot textilzsinórra fűztük.
Angyalka ásványainak mérete 6 - 8 mm.
Szív mérete:34 mm.
Ásványok fajtái:Rekonstruált Türkiz,Hematit
Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes.
A teljes nyaklánc hossza az alkatrészekkel együtt 43 cm.

5 .500 Ft

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük.
Ásványok mérete:4-8-10 mm.
Ásványok fajtái:Arany Hematit,Fényes Ónix
Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes.
A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

6 .990 Ft

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük. Ásványok mérete:8-10 mm. Ásványok fajtái:Tigrisszem,Hópehely Obszidián Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

6 .990 Ft

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük. Ásványok mérete:8-10 mm. Ásványok fajtái:Kék kvarc,Matt Ónix Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

6 .990 Ft

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük. Ásványok mérete 8-10 mm. Ásványok fajtái:Lávakő,Howlit Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

Elfogyott
6 .990 Ft

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Lávakő,Ónix kereszt Fémdíszítés anyaga: allergénmentes. A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

6 .990 Ft

A nyakláncot dupla soros gumira fűztük. Ásványok mérete:8 mm. Ásványok fajtái: Macskaszem Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. A nyakláncot lehet kérni acélsodronyra fűzve is.

6 .990 Ft

A nyakláncot fémszálas sodronyra fűztük.Ásványok fajtája, mérete:Ónix 8mm, Howlit 6mm.Virágos köztes mérete:9mm.Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes.A nyakláncot mágneses kacsolóval láttuk el,de lehet kérni gumis,illetve karabíneres zárral is.

7 .490 Ft

A szemcsés Borostyán bébilánc minden szemét csomóval láttuk el.A lánc zárását menetes kapcsolóval tettük biztossá,hogy a gyermek ne tudja olyan könnyen kiszedni a nyakából.Lánc hossza kapoccsal együtt:30-34 cm.

Akciós! -11%
Original price was: 8 .990 Ft.Current price is: 7 .990 Ft.

A nyakláncot fémszálas sodronyra fűztük.Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes. Ásványok mérete: 6 mm.Lánc hossza kapoccsal együtt fix: 55 cm. Ásványok fajtái: Lávakő, Hematit