Barion Pixel
2 .890 Ft

Bika horoszkóp ásvány karkötő 2 Ónix: Fekete színű kalcedon, általában szürke, áttetsző erek hálózzák be az anyagát. Az ékszeripar a jobb minőség miatt feketére festett achátot használ, a szín tartós. Nagyon dekoratív ékszerek készülnek a fekete-fehér sávozású ónix-achátokból ( szárdónix) szemachát néven. Gyógyhatása: az ónix erős hatással van az agy tevékenységére, így például Alzheimer – ...

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8mm. A csillagjegyet több ásványfajtából állítottuk össze, hogy hatékonyabban összhangba hozza viselőjének testi és lelki területeit. Ásványok fajtái:Ónix, opál Fémdíszítés anyaga: allergénmentes.

2 .890 Ft

Nyilas horoszkóp ásvány karkötő 2 Ónix: Fekete színű kalcedon, általában szürke, áttetsző erek hálózzák be az anyagát. Az ékszeripar a jobb minőség miatt feketére festett achátot használ, a szín tartós. Nagyon dekoratív ékszerek készülnek a fekete-fehér sávozású ónix-achátokból ( szárdónix) szemachát néven. Gyógyhatása: az ónix erős hatással van az agy tevékenységére, így például Alzheimer – ...

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8mm. A csillagjegyet több ásványfajtából állítottuk össze, hogy hatékonyabban összhangba hozza viselőjének testi és lelki területeit. Ásványok fajtái: Ónix, jáde Fémdíszítés anyaga: allergénmentes.

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8mm. A csillagjegyet több ásványfajtából állítottuk össze, hogy hatékonyabban összhangba hozza viselőjének testi és lelki területeit. Ásványok fajtái:Ónix, jáspis Fémdíszítés anyaga: allergénmentes.

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8mm. A csillagjegyet több ásványfajtából állítottuk össze, hogy hatékonyabban összhangba hozza viselőjének testi és lelki területeit. Ásványok fajtái: Ónix, tejkvarc Fémdíszítés anyaga: allergénmentes.

2 .890 Ft

Vízöntő horoszkóp ásvány karkötő 2 Ónix: Fekete színű kalcedon, általában szürke, áttetsző erek hálózzák be az anyagát. Az ékszeripar a jobb minőség miatt feketére festett achátot használ, a szín tartós. Nagyon dekoratív ékszerek készülnek a fekete-fehér sávozású ónix-achátokból ( szárdónix) szemachát néven. Gyógyhatása: az ónix erős hatással van az agy tevékenységére, így például Alzheimer – ...

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8mm. A csillagjegyet több ásványfajtából állítottuk össze, hogy hatékonyabban összhangba hozza viselőjének testi és lelki területeit. Ásványok fajtái: Ónix Fémdíszítés anyaga: allergénmentes.

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8mm. A csillagjegyet több ásványfajtából állítottuk össze, hogy hatékonyabban összhangba hozza viselőjének testi és lelki területeit. Ásványok fajtái: Ónix, Tigrisszem Fémdíszítés anyaga: allergénmentes.

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8mm. A csillagjegyet több ásványfajtából állítottuk össze, hogy hatékonyabban összhangba hozza viselőjének testi és lelki területeit. Ásványok fajtái:Ónix, opál Fémdíszítés anyaga: allergénmentes.

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Hematit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8mm. A csillagjegyet több ásványfajtából állítottuk össze, hogy hatékonyabban összhangba hozza viselőjének testi és lelki területeit. Ásványok fajtái: Ónix, rubin-zoizit Fémdíszítés anyaga: allergénmentes.