Barion Pixel
Elfogyott
19 .900 Ft

Ez a Rubin ásvány nyaklánc a luxus és elegancia megtestesítője. Készült a legjobb minőségű, 4 mm-es fazettált Rubinekből, amelyek ragyogó vörös színe minden tekintetet magára vonz. Ez a gyönyörű nyaklánc tökéletes kiegészítője lehet bármilyen szettnek, és a Rubinok ereje és szépsége a viselőjét sugallja. Öltözz fel a Rubin varázslatos erejével és légy a középpontban minden alkalommal!

27 .990 Ft

Válassz egy csodálatos Topáz és kékes színű Opál ásvány nyakláncot, amely garantáltan vonzza a tekinteteket. Ez a nyaklánc 3 mm-es fazettált Topáz szemekből készült, amelyek ragyogóan tükrözik a fényt. A középen elhelyezkedő 19 tárcsa alakú Opál kő látványa lenyűgöző, és egyetlen szem Topázzal van körülvéve, hogy még vonzóbbá tegye a megjelenést. Ez a nyaklánc tökéletes választás a stílusos és különleges megjelenéshez, bármilyen alkalomra. Viseld örömmel és hozd ki belőle a legjobbat!

29 .900 Ft

Fedezd fel a lenyűgöző Smaragd nyakláncot, mely egyedülállóan szép és elegáns. Ez a gyönyörű ékszer 2 mm-es fazettált smaragd szemekből áll, melyek ragyogóan csillognak és a fényben játszanak. A nyaklánc különlegességét három szál összefonódó smaragd szál adja, amelyek együtt alkotják ezt a csodás darabot.A smaragd zöld színe és ragyogása azonnal magával ragadja a tekintetedet. Ez a szín a természet és a frissesség jelképe, valamint a smaragd híresen erősíti a harmóniát és a belső egyensúlyt. Ezáltal a nyaklánc nemcsak gyönyörű megjelenést kölcsönöz, hanem pozitív energiával is tölt fel.Viseld ezt a Smaragd nyakláncot a mindennapokban vagy különleges alkalmakkor, hogy kiemeld egyediséged és vonzó megjelenésed. Az összefonódó smaragd szálak játékos és elegáns hatást keltenek, amelyek lenyűgözik az embereket. Hordd magabiztosan ezt a smaragddal díszített nyakláncot, és élvezd a smaragd energiájának pozitív hatásait.

30 .900 Ft

Fedezd fel a bűvölő 3 mm-es Zafír és 4 mm-es Rubin fazettált csiszolású ásvány nyakláncot! Ez a lenyűgöző ékszer az elegancia és a kifinomultság tökéletes megtestesítője. A Zafír kövek gyönyörű, mélykék színe a nyugalom és az elegancia jelképe, míg a Rubin kövek intenzív, vörös színe a szenvedély és a szeretet erejét hordozza magában.Egyedi jellegét a karkötő kialakítása adja: a 6 db Zafír követ követően egy 4 mm-es Rubin követ helyeztünk el, így folytatódva. Ez a módszeres sorrend különleges és vonzó megjelenést kölcsönöz a nyakláncnak, és kiemeli a kövek egyedi szépségét.Viseld ezt a varázslatos Zafír és Rubin ásvány nyakláncot, és engedd, hogy az ásványok ereje és szépsége megérintse a lelkedet. Ez az ékszer tökéletes választás mindennapi viseletre, vagy különleges alkalmakra, hogy ragyogóan kiemeld egyediséged és stílusod.

34 .900 Ft

Fedezd fel a bámulatos Herkimer gyémánt ásvány nyakláncot! Ez a varázslatos ékszer valódi Herkimer gyémántokból készült, melyek apró 2-3 mm-es szemcsékből állnak. A gyönyörű gyémántok ragyogása és tiszta megjelenése valóban lenyűgöző. Viseld ezt a nyakláncot, és hagyd, hogy a Herkimer gyémántok pozitív energiája és szépsége elbűvöljön téged!

38 .900 Ft

Fedezd fel a lenyűgöző 7-8 mm-es Topáz és közte elhelyezett 3 mm-es Rubin ásvány nyakláncot! A kiváló minőségű Topáz gyönyörű, napfényes színei és a középpontban álló apró Rubinok eleganciát és nőies varázst kölcsönöznek ennek az ékszernek.A Topáz ásványokat hagyományosan a bőség, a siker és a jóindulat köveiként tartják számon. A Rubinok pedig szenvedélyt, szeretetet és védelmet szimbolizálnak. Ez a karkötő nem csupán egy ékszer, hanem egy kifejezés a bőségről és a szeretetről.Viseld ezt a karkötőt mindennapokban, hogy érezd az ásványok energetikus jelenlétét. Elegáns és egyedi kiegészítőként emelje ki stílusodat, és hozza magával a Topáz és Rubinok pozitív rezgéseit. Rendeld meg most, és élvezd az élet vibráló szépségét és gazdagságát!

44 .900 Ft

Fedezd fel az egyedülálló és kifinomult ékszert: az A+ minőségű 4 mm-es Tanzanit, 3 mm-es Zafír és az 8 mm-es Kalcedon váltakozó sorrendű nyakláncot! Az A+ minőség garantálja az ásványok csillogását és tisztaságát.A 4 mm-es Tanzanit ásványok ragyogása az ékesség alapja, melyet a 3 mm-es Zafír és az 8 mm-es Kalcedon szépsége váltakozva fokoz. A Tanzanit híres az érzelmi tisztításról, míg a Zafír a bölcsességet, a Kalcedon pedig a harmóniát szimbolizálja.Viseld ezt a különleges nyakláncot mindennapokban vagy különleges alkalmakkor, hogy érezd az ásványok pozitív energiáját. Rendeld meg most, és hagyja, hogy az A++ minőségű Tanzanit, Zafír és Kalcedon nyaklánc fokozza egyediségedet és stílusodat!

45 .900 Ft

Ez a különleges Smaragd ásvány nyaklánc egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. A nyaklánc szemei 2-3 mm-es fazettált Smaragd szemek, melyek ragyogóan csillognak a fényben. A középső részen öt darab 8 mm-es Smaragd található, melyeket három kisebb Smaragd szem választ el egymástól. Ez a kialakítás elegáns és harmonikus összhatást eredményez, kiemelve a Smaragdok természetes szépségét és ragyogását. Ez a nyaklánc tökéletes választás minden olyan alkalomra, ahol szeretnél különlegesen ragyogni és magával ragadni a tekinteteket. Engedd, hogy a Smaragdok energiája és varázsa áthatoljon és kiteljesedjen viselőjében!