Barion Pixel

Fazettált csiszolású

Lánytesós ásvány karkötő

2 .890 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Tejkvarc,Fazettált Rózsakvarc Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5cm,még a férfi karkötő mérete 20,5cm-21cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Mookait, Hegyikristály Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm, még a férfi karkötő mérete 20, 5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő, kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos, hullám rondellel tettük különlegessé.

Fazettált csiszolású

Életfa ásvány karkötő

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Hegyikristály Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -9%
2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái: Fazettált Hematit,Roppantott Hegyikristály Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

Akciós! -25%

Fazettált csiszolású

“Érintés”ásvány karkötő

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Arany Aura,Rose gold Hematit Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet!

Akciós! -12%

Fazettált csiszolású

Legszebb érzés ásvány karkötő

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Fazettált Rózsakvarc,Roppantott Hegyikristály Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Fazettált csiszolású

Fazettált Karneol ásvány karkötő

2 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete:8 mm. Ásványok fajtái:Karneol

Akciós! -6%
3 .390 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8-10 mm. Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Fazettált Ametiszt Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

3 .490 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete:8 mm.
Ásványok fajtái:Rózsakvarc,Hegyikristály tárcsa

A karkötőbe díszítésként és hatása erősítéseként raktunk Fazettált Hegyikristály tárcsát,melynek mérete 5mm széles és 2mm vastag.

Akciós! -10%
3 .590 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük.
Ásványok mérete:8 mm.
Ásványok fajtái:Fazettált Hegyikristály,Fazettált Gránát

Akciós! -16%
3 .690 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái: Fazettált Ametiszt,Ónix Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.

Akciós! -11%

Fazettált csiszolású

Angyal aura-Ónix ásvány karkötő

3 .990 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Fazettált angyal Aurakvarc,Fazettált Ónix Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! A díszítését strasszos,hullám rondellel tettük különlegessé.