Barion Pixel

Bak horoszkópos ásvány karkötő

9 .900 Ft

A Bak horoszkóp karkötője lenyűgöző és erőteljes. Ez a karkötő 10 mm-es kiváló minőségű Apatit ásványokból áll, amelyek a tudás és a bölcsesség energiáját hordozzák. A központban helyezkedő Karneol ásvány egy különleges díszítőelem, amely tűzzel és szenvedéllyel tölti meg a karkötőt. Középen pedig egy Ónixból készült henger alakú ásvány található, melyen a Bak horoszkópos jele látható.

A karkötőnek ez a kombinációja erős energetikai rezgéseket hoz létre. Az Apatit ásványok támogatják a Bak jegyének tulajdonított képességeket, például az elkötelezettséget, a kitartást és a céltudatosságot. A Karneol ásvány tüzes energiája szenvedélyt és lendületet ad a Baknak, hogy felébredjen és elérje céljait. Az Ónix ásvány pedig a horoszkópos jel szimbólumával egyesülve erősíti a Bak önbizalmát és kitartását.

Ez a karkötő tehát nemcsak szépséget és eleganciát sugároz, hanem erőt és pozitív energiát is nyújt a Bak számára. Viselve ezt a karkötőt, a Bak emlékeztetve lesz a belső erőre és céltudatosságra, amelyek segítségével átlépheti az akadályokat és elérheti a sikert. Ez az ékszer az önkiteljesítés és a személyes fejlődés útján segíti a Bakot, miközben emlékezteti őket arra, hogy bátran higgyenek saját képességeikben és legyenek büszkék az identitásukra.

Bak horoszkópos ásvány karkötő

9 .900 Ft

Cikkszám: bak-premium Kategóriák: ,