Barion Pixel

Amazonit A+ ásvány karkötő

7 .990 Ft

A 8 mm-es A+ minőségű Amazonit ásvány karkötő egy lenyűgöző és különleges ékszer, amely eleganciát és pozitív energiát visz a mindennapjaidba. Az Amazonit ásványok kiváló minőségűek és tökéletesen megmunkáltak, hogy a legjobb megjelenést nyújtsák.

Az Amazonit ásványok zöldes-kék színe és finom mintázatai varázslatos látványt nyújtanak. Az 8 mm-es ásványgolyók mérete kényelmes és stílusos viseletet biztosítanak. Az A+ minőségű Amazonit ásványok kiváló tisztasággal és szépséggel rendelkeznek, így ez a karkötő igazi prémium minőséget képvisel.

Ez a karkötő nemcsak a szépségét tükrözi, hanem az Amazonit ásványok kivételes tulajdonságait is hordozza. Az Amazonit ásvány kiegyensúlyozó hatással rendelkezik, segít enyhíteni a stresszt és a feszültséget, valamint támogatja a harmóniát és az érzelmi egyensúlyt. Viselése segíthet megerősíteni a kommunikációt és a belső megértést.

Az 8 mm-es A+ minőségű Amazonit ásvány karkötő tehát nem csak egy lenyűgöző ékszer, hanem a viselője számára pozitív energiát és stílusos megjelenést is hordoz. Ez a karkötő ideális választás azoknak, akik prémium minőségű és hatékony ásvány ékszert keresnek, hogy az életükben még több harmóniát és egyensúlyt teremtsenek.

Csak 2 maradt készleten

Amazonit A+ ásvány karkötő

7 .990 Ft

Cikkszám: amazonit-premiumkarkoto-01 Kategóriák: ,