Barion Pixel
590 Ft

​A lánc ródium bevonatos antiallergén anyag.
A szemek anyaga hengerelt és fonott.
Kapcsolók és alkatrészek anyaga: allergénmentes.
Szín: Ezüst
Különböző méretben lehet kérni a láncot.
A méretek szerelékkel együtt értendő.

620 Ft

A test és a lélek ellazulásához, vagy éppen a feltöltődéshez válassz egy számodra megfelelő füstölőt és tedd ebbe a szépen kidolgozott, fából készült füstölőtartóba. A tartó mérete egy szál füstölő teljes égési idejére megfelelő tartást biztosít, a hamu a tartó közepén kialakított mélyedésébe pereg. Tisztítása : a hamut kiszórva egy nedves kendővel elég áttörölni.

790 Ft

Méretek: 2,5 cm - 3 cm Felülete: Fényes és jól csiszolt Felhasználása: elixírkészítés,medálkészítés,dekoráció A megrendelt marokkő eltérhet a képen látható terméktől, színben és formában is!

999 Ft

A medálba raktunk egy szép csiszolású Hematit ovál formát és egy 6 mm-es repesztett hegyikristály golyót. A medált fémérzékenyek is bátran hordhatják,mivel allergénmentes anyagokkal vannak ellátva. Medál magassága szerelékkel együtt:4 cm.

1 .200 Ft

A medál mérete 25 mm átmérő, vastagsága 12 mm, oldalról fúrva 2,5 mm-es furattal.
A medált bőrszállal átfűzve szokták viselni.

1 .200 Ft

A medál mérete 25 mm átmérő, vastagsága 12 mm, oldalról fúrva 2,5 mm-es furattal.
A medált bőrszállal átfűzve szokták viselni.

3 .390 Ft

A karkötőt kétsoros gumira fűztük. Ásványok mérete: 8 mm. Ásványok fajtái:Roppantott Hegyikristály,Tigrisszem Fémdíszítés anyaga: Allergénmentes. A női karkötő mérete 18 cm-18,5 cm,még a férfi karkötő mérete 20,5 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Ha a méret nem megfelelő,kérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet! Kérem megjegyzésben feltüntetni a kívánt betűt!